top of page
1_limelight-01_totaal_CFP_zwart 2.png
Zakelijke portretten Amsterdam.jpg

✔ Studio / locatie werk

 ✔ Top 5 food fotografen in Nederland

✔ B2B fotografie

Zakelijke portretten
in Overijssel

Als jij zakelijke portretten wilt laten maken van jouw team in Overijssel, zit je bij Limelight-Today uit Amsterdam op de juiste plek. Onze fotograaf weet precies hoe jij en jouw team krachtig op de foto kunnen staan en precies uitstralen wat jij als bedrijf wílt uitstralen. Professionele, zakelijke portretten van jouw bedrijf in bijvoorbeeld Overijssel, zijn hét visitekaartje naar (potentiële) klanten. Wil jij dit ook? Laat ons jou dan helpen een verbluffende eerste indruk bij jouw klanten achter te laten.

Ben jij op zoek naar het wow-effect?

address Grasweg 41-G 1031 HW Amsterdam mobile +31651336270

© Copyright

Versterk je bedrijf met professionele zakelijke portretten in Overijssel

Er komt heel wat kijken bij een goede foto van jou en jouw team. Om te beginnen moet het licht juist zijn en moet er een relaxte sfeer hangen, omdat de foto’s anders niet spontaan overkomen, maar juist te statisch worden. Dan is een professionele fotograaf met de juiste apparatuur natuurlijk ook erg belangrijk. Bij Limelight-Today ben je van bovenstaande zaken verzekerd. Onze fotograaf weet precies hoe hij een ontspannen en juiste sfeer creërt en speelt graag met licht en high-end technologie wanneer hij bezig is met jouw bedrijfsfotografie. Kortom: wij zijn dé fotograaf die jij nodig hebt voor jouw zakelijke portretten in Overijssel.

Male dancer.jpg

PEOPLE

Macarons_scherper.jpg

FOOD

compoVISSCHEDIJK%20%20VEGGIE%20HARE%202_edited.jpg

STILLS

Waarom kies je voor ons bedrijf?

Als ervaren fotograaf heeft Johan echt allerlei soorten mensen voor zijn camera gehad. Daarom weet hij ook alles van zakelijke fotografie en hoe hij elke persoon authentiek en stralend op de foto zet. Wil jij jouw gehele team op de foto? Dat is geen probleem. Wij komen graag langs op locatie. Heb je geen geschikte ruimte binnen het bedrijf voor foto’s? Voor kleine teams hebben we een fotostudio beschikbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor zakelijke portretten in de omgeving Overijssel.

Laat je bedrijf stralen

Wil je jouw bedrijf laten stralen door professionele zakelijke portretten te laten maken in omgeving Overijssel? Wij van Limelight-today helpen hier graag bij. Heb je vragen? Stel deze via ons contactformulier of stuur je vraag naar johan@Limelight-today.com. Telefonisch zijn wij bereikbaar op +31651336270. Wil jij naast zakelijke portretten ook nog jouw producten zelf laten fotograferen? Dan is het goed om te weten dat wij ook werkzaam zijn als product- en food fotograaf!

bottom of page