top of page
1_limelight-01_totaal_CFP_zwart 2.png
food fotograaf.jpg

✔ Studio / locatie werk

 ✔ Top 5 food fotografen in Nederland

✔ B2B fotografie

Food fotograaf
in Amsterdam

Wil jij graag nieuwe, frisse foto’s laten maken door een professionele food fotograaf in Amsterdam? Bij Limelight-today hebben we al jarenlang ervaring met food fotografie in Amsterdam en elders in Nederland en weten we precies hoe we alle goede eigenschappen van voedsel zo juist mogelijk op de foto krijgen. Johan Visschedijk is dé food fotograaf van Amsterdam die dit allemaal waarmaakt. Hij werkt met high-end technologie en weet precies welke belichting er nodig is voor het fotograferen van mensen, dieren, natuur, bedrijven én voedsel.

Ben jij op zoek naar het wow-effect?

address Grasweg 41-G 1031 HW Amsterdam mobile +31651336270

© Copyright

Food fotograaf in Amsterdam voor een betere zichtbaarheid van jouw bedrijf

Heb jij een bedrijf of ben je werkzaam in de voedselbranche en wil je graag een goede marketing hiervoor? Dat begint bij een goede food fotograaf uit Amsterdam. Wij weten hoe belangrijk het is dat de zichtbaarheid van jouw bedrijf vergroot wordt en daarom zijn wij werkzaam als reclame fotograaf. De mooiste content op social media is een zeer belangrijke factor. Met onze food fotografie in Amsterdam en elders in Nederland, zoals Overijssel, verleiden wij al jouw volgers en bezoekers van je platforms met de mooiste foto’s van jouw producten. Uiteraard geven wij jou voorafgaand al een voorproefje, zodat je weet met wie je in zee gaat. Bij Limelight-today geven wij jouw product de schoonheid die het verdient en weten we precies hoe we dit moeten realiseren. Zo hebben we in het verleden al een heel boek gemaakt over vijfendertig Michelin-restaurants. Dit resulteerde in de mooiste foto’s en dit kunnen we zeker ook voor jouw bedrijf of restaurant doen!

Male dancer.jpg

PEOPLE

Macarons_scherper.jpg

FOOD

compoVISSCHEDIJK%20%20VEGGIE%20HARE%202_edited.jpg

STILLS

Laat nieuwe foto’s maken voor jouw bedrijf met food fotografie in Amsterdam

Enthousiast geraakt door onze top fotograaf?  Wil jij meer informatie over onze food fotograaf in de omgeving van Amsterdam of zoek je liever naar fotografie van zakelijke portretten ? Dat is geen probleem. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden! Vergeet zeker geen vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31651336270 of stuur een e-mail naar johan@Limelight-today.com. Want wij helpen je graag jouw bedrijf te laten opvallen!

bottom of page