top of page
1_limelight-01_totaal_CFP_zwart 2.png
restaurant.jpg

✔ Studio / locatie werk

 ✔ Top 5 food fotografen in Nederland

✔ B2B fotografie

Food fotograaf
in Overijssel

Ben jij op zoek naar een professionele food fotograaf en ben je woonachtig in Enschede of elders in Overijssel? Dan komt Limelight-Today uit Amsterdam graag naar jou toe om de mooiste content te schieten van jouw voedsel. Wij weten precies hoe we de heerlijke smaak en de kleursensatie van jouw gerechten perfect in beeld krijgen. Wil jij reclame maken voor jouw bedrijf en meer bezoekers trekken via alle mogelijke kanalen? Laat het dan over aan onze food fotograaf en wij komen speciaal bij jou langs in Enschede of elders in Overijssel.

Ben jij op zoek naar het wow-effect?

address Grasweg 41-G 1031 HW Amsterdam mobile +31651336270

© Copyright

Waarom heb je een food fotograaf nodig in Enschede of Overijssel?

Er zijn verschillende redenen denkbaar waarom jij een professionele food fotograaf wilt inhuren voor het maken van het perfecte plaatje in Enschede, Overijssel of elders in Nederland. Als jij werkzaam bent in de voedselbranche of een eigen bedrijf hebt, kun je bijvoorbeeld extra klanten trekken door de mooiste foto’s op jouw website of social mediakanalen te plaatsen als reclame. Je wilt immers dat het water in de mond van de klanten loopt, toch? Ook als jij graag je eigen kookboek wilt maken, is een food fotograaf dé persoon die jij nodig hebt in Enschede of Overijssel. Bij Limelight-Today hebben we jarenlange ervaring met high-endtechnologieën en weten we wat de juiste belichting en invalshoek is voor jouw product of gerecht. We nemen je graag mee door ons portfolio zodat je eerst een voorproefje krijgt van wat je van ons kan verwachten. Uiteraard is onze food fotograaf uit Amsterdam er niet alleen voor bedrijven, maar we richten ons ook op de particuliere markt.

Male dancer.jpg

PEOPLE

Macarons_scherper.jpg

FOOD

compoVISSCHEDIJK%20%20VEGGIE%20HARE%202_edited.jpg

cars landscape stills

Deel jouw idee met ons en wij gaan aan de slag

Heb je vragen of een spannend idee voor food fotografie in Enschede of elders in Overijssel? Wij houden van brainstormen. Neem contact met ons op via +31651336270 of stuur een e-mail naar johan@Limelight-today.com. Wil je een prijsindicatie? Vul eenvoudig ons contactformulier in!

bottom of page