1_limelight-01_totaal_CFP_zwart 2.png
restaurant.jpg

✔ Studio / locatie werk

 ✔ Top 5 food fotografen in Nederland

✔ B2B fotografie

Food fotograaf
in Overijssel

Ben jij op zoek naar een food fotograaf in de omgeving Overijssel? Bij ons ben je op de juiste plek. Limelight-today brengt de heerlijke smaak van jouw gerechten in beeld. Dat is toch wat je wil? Culinaire foodfoto’s waarbij de klant het water in de mond loopt? Wij zijn gespecialiseerd in het vastleggen van food op de meest professionele manier. Jouw restaurant in de kijker zetten? Of heb je kwaliteitsfoto’s voor een nieuw kookboek nodig? Limelight-today denkt graag met je mee om de kijker omver te blazen. Neem direct contact met ons op.

Ben jij op zoek naar het wow-effect?

address Zamenhofstraat 150 unit 13  1022 AG Amsterdam mobile +31651336270

© Copyright

Limelight-today is dé food fotograaf in de regio Overijssel

Limelight-today weet door jarenlange ervaring in de top hoe producten het beste uit te laten komen. Fotograaf Johan is gespecialiseerd in het fotograferen van mensen, voedsel en producten. Door te spelen met licht, details in de compositie, objecten, kleurencombinaties en nieuwe ideeën uit te proberen, krijgt jouw reclame dat wow-effect. Zo wordt de kijker getriggerd om jouw product te kopen. Uiteraard worden van tevoren jouw ideeën en die van Limelight-today uitvoerig besproken. Zo weten we precies wat we van elkaar kunnen verwachten. Ideaal toch? Lees snel hoe jij onze reclame fotograaf in Noord-Holland kan contacten.

Male dancer.jpg

PEOPLE

Macarons_scherper.jpg

FOOD

compoVISSCHEDIJK%20%20VEGGIE%20HARE%202_edited.jpg

cars landscape stills

Food fotografie in Overijssel:
voor wie?

Limelight-today is de food fotograaf in omgeving Overijssel. Wij zijn er voor bedrijven of particulieren die professionele food foto’s nodig hebben voor allerlei verschillende doeleinden. Denk aan menukaarten, foto’s voor blogs, reclame, food foto’s voor websites of sociale media. Als bedrijf staan wij open voor allerlei nieuwe uitdagingen. Heb je een leuk idee voor food fotografie? Laten we samen sparren. Wij vinden buiten de lijntjes kleuren heerlijk. Neem snel contact met ons op.

Nog vragen?

Heb je vragen of een spannend idee voor food fotografie in Overijssel? Wij houden van brainstormen. Neem contact met ons op via +31651336270 of stuur een e-mail naar johan@Limelight-today.com. Wil je een prijsindicatie? Vul eenvoudig ons contactformulier in!

 

Anderen bekeken ook:

Bedrijfsfotografie Amsterdam |  Food fotograaf Amsterdam | Reclame fotograaf Noord-Holland