top of page
1_limelight-01_totaal_CFP_zwart 2.png
Reklame fotograaf.jpg

✔ Studio / locatie werk

 ✔ Top 5 food fotografen in Nederland

✔ B2B fotografie

Fotografie voor reclame
in Rotterdam

Wil jij graag reclame maken voor jouw bedrijf en zoek je naar een studio voor fotografie in Rotterdam of omgeving? Kom dan naar Limelight-Today in Amsterdam! Wij zijn dé fotograaf die het juiste beeldmateriaal schiet van jouw product, voedsel of bedrijf. Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten fotografie in Amsterdam of bij jou op locatie.

Ben jij op zoek naar het wow-effect?

address Grasweg 41-G 1031 HW Amsterdam mobile +31651336270

© Copyright

Reclame voor jouw bedrijf met onze fotografie in Rotterdam

Vanuit ons bedrijf in Amsterdam zijn wij op vele plekken in Nederland werkzaam als fotograaf. Wij fotograferen voor zowel particulieren als bedrijven. Heb jij bijvoorbeeld een product dat gefotografeerd moet worden zodat je zichtbaar wordt voor meer klanten? Dan weten wij de rol van fotografie bij het maken van reclame van jouw producten in onder andere Rotterdam en Utrecht. Echter kun je bij ons ook kiezen voor het maken van zakelijke portretten van jouw onderneming. De fotografie voor reclame reikt namelijk verder dan het fotograferen van producten en diensten. Het is tevens belangrijk dat klanten zien wie het brein is of zijn achter het bedrijf.

Male dancer.jpg

PEOPLE

Macarons_scherper.jpg

FOOD

compoVISSCHEDIJK%20%20VEGGIE%20HARE%202_edited.jpg

STILLS

Bekijk ons portfolio en maak een afspraak

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden binnen onze fotostudio? Dan vertellen we je graag meer over fotografie voor reclame in Rotterdam en omgeving. Bekijk ook eens ons portfolio om alvast een goed beeld te krijgen van de content die wij schieten. Heb je vragen? Neem dan contact op via +31651336270 of door een e-mail te sturen naar johan@Limelight-today.com.

bottom of page