top of page
1_limelight-01_totaal_CFP_zwart 2.png
food fotograaf.jpg

✔ Studio / locatie werk

 ✔ Top 5 food fotografen in Nederland

✔ B2B fotografie

Food fotografie in Rotterdam

Food fotografie is tegenwoordig een echte hype en wij voeren het uit in onder andere Rotterdam! Bij Limelight-Today in Amsterdam zijn we al jaren werkzaam als professioneel fotograaf van diensten, bedrijven, producten en voedsel. Met onze vakkennis en high-end apparatuur kunnen wij de mooiste shots maken van jouw voedsel zodat jij die vervolgens kunt gebruiken als reclame of op social media!

Ben jij op zoek naar het wow-effect?

address Grasweg 41-G 1031 HW Amsterdam mobile +31651336270

© Copyright

Food fotografie op verschillende plekken, waaronder Rotterdam

Woon jij in Rotterdam of Den Haag en wil je graag dat een professioneel fotograaf jouw food fotografie uitvoert? Dan komen wij vanuit Amsterdam graag bij jou langs op locatie. Onze fotograaf zit vol met creativiteit en komt altijd met de beste ideeën zodat jouw pracht en praal zo goed mogelijk op de foto komt. Food fotografie gebruik je bijvoorbeeld om reclame te maken voor een product of jouw creaties. Je wilt immers dat meer mensen klant van jou worden, toch? Als jij naast jouw voedsel ook graag jouw bedrijf wilt laten fotograferen, dan kan dat ook. Wij voeren naast food fotografie in Rotterdam namelijk ook bedrijfsfotografie uit.

Male dancer.jpg

PEOPLE

Macarons_scherper.jpg

FOOD

compoVISSCHEDIJK%20%20VEGGIE%20HARE%202_edited.jpg

STILLS

Kom met ons in contact en laat je inspireren

Wij willen graag onze passie voor fotografie gebruiken om voor jou de mooiste kiekjes te realiseren. Wil jij dat een expert jouw food fotografie in Rotterdam uitvoert? Bekijk dan eerst ons portfolio en neem vervolgens contact met ons op als het jou wat lijkt! Je bereikt ons door een e-mail te sturen naar johan@Limelight-today.com of te bellen naar +31651336270.

bottom of page