top of page
1_limelight-01_totaal_CFP_zwart 2.png
food fotograaf.jpg

✔ Studio / locatie werk

 ✔ Top 5 food fotografen in Nederland

✔ B2B fotografie

Food fotografie in
Den Haag

Bij Limelight-Today uit Amsterdam zorgen we voor jouw food fotografie in de hoofdstad, maar ook in andere steden, zoals Den Haag. Ben jij een echte ster in de keuken en wil je jouw creaties graag in het zonnetje zetten op social media of op jouw website, zodat het water in de mond loopt van potentiële klanten? Laat dan jouw food fotografie in Den Haag over aan onze fotograaf!

Ben jij op zoek naar het wow-effect?

address Grasweg 41-G 1031 HW Amsterdam mobile +31651336270

© Copyright

Aantrekkelijke beelden met onze food fotografie in Den Haag

Met onze food fotografie in onder andere Den Haag en Rotterdam creëren wij aantrekkelijke beelden van voedsel die gebruikt kunnen worden als reclamemateriaal of op andere kanalen. Jij wilt natuurlijk zoveel mogelijk klanten trekken die bestellingen bij jou doen of wellicht naar jouw restaurant komen als jij een horeca-gelegenheid hebt. Een goede foto begint bij een professionele productfotograaf, de juiste apparatuur, jarenlange kennis van de juiste lichtinval én een hoop creativiteit! Bij onze fotograaf staat dit laatste centraal en jouw ideeën zijn dan ook altijd welkom voor hem. Dit zie je onder andere terug in het portfolio vol met foto’s die eerder zijn gemaakt.

Male dancer.jpg

PEOPLE

Macarons_scherper.jpg

FOOD

compoVISSCHEDIJK%20%20VEGGIE%20HARE%202_edited.jpg

STILLS

Is jouw bedrijf toe aan nieuwe foto's?

Wil jij dat de content op jouw website volledig wordt aangepast en heb je daar iemand voor nodig die bekend is met food fotografie in Den Haag en omgeving? Schakel ons dan in en wij komen bij jou langs op locatie! Maak nu je afspraak door contact op te nemen via johan@Limelight-today.com of via +31651336270.

bottom of page